Räppäri Rick Ross taistelee hengestään teho-osastolla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Rick Ross on toimitettu ambulanssilla sairaalaan sydänkohtauksen vuoksi. Tajuton mies löydettiin Miamin kodistaan varhan torstaiaamuna viime viikolla. Hän on tällä hetkellä hengityskoneessa.

Rick Ross, Blockfest 2014, Kuva: Leevi Toija, Stara

TMZ on uutisoinut räppäri Rick Rossin taistelevan hengestään miamilaisessa sairaalassa. Rick Ross on oikealta nimeltään William Roberts. Mies on päätynyt usein otsikoihin hänen ja muiden artistien välisten riitojen takia. Rick Rossin taiteilijanimi on keksitty saman nimisen huumekauppiaan mukaan, ja siitä voidaan käyttää myös kirjoitusasua RICK RO$$.

Kerroimme taannoin, että leveään elämäntyyliin mieltynyt miamilainen räppäri tahtoi todistaa koko maailmalle oman mantransa tatuoimalla sen leukaan. Ross otti alahuulen alle ja partarajan yläpuolelle tatuoituna tekstin, jossa lukee: ”Rich Forever”, eli ikuisesti rikas. Uransa aikana kuusi albumia julkaissut Rick Ross joutui taannoin murhayrityksen kohteeksi. Hänen autoaan kohti ammuttiin arviolta 20 laukausta. Räppäri kuitenkin selvisi tapahtuneesta vammoitta.