Koiranpennut ilmestyvät Tinderiin – tällaista kuvaa ei voi ohittaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä kuvien ja esittelytekstien perusteella yhteensaattava Tinder-treffisovellus on innostanut myös muita tahoja testaamaan samankaltaista palvelua. Muun muassa leikkiseuraa vailla oleville koirille on tehty oma Sniffr-niminen sovellus, joka saattaa yksinäiset lemmikit yhteen. Nyt koiria voidaan nähdä myös Tinderissä.

Animal Planet ja eläintensuojelujärjestö ASPCA ovat alkaneet tekemään yhteistyötä Tinderin kanssa. Tammikuun 22. päivä alkaen Tinderin käyttäjät voivat nähdä sovellusta selatessaan satunnaisesti suloisia kuvia koirista, jotka etsivät itselleen pitkäaikaista kumppania.

Käyttäjät, jotka haluavat tietää koirasta lisää ja pyyhkäisevät näyttöä oikealle, saavat mahdollisuuden lahjoittaa pienen rahasumman eläinsuojien toimintaa tukeakseen. Kampanja päättyy Hollywood Reporter -sivuston mukaan 4. helmikuuta.

Splash News