Popkaunotar Noemi ilman rintaliivejä ja paitaa – menikö nyt överiksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa paljaan pinnan esitteleminen katsotaan usein positiiviseksi seikaksi, sillä se kiinnittää paitsi katsojien myös paparazzien huomion. Paljastelun kanssa hyvän maun rajat ovat usein hyvin lähellä, ja ne on siten myös helppo ylittää.

Nyt verkossa on aiheuttanut ihmetystä italialainen poptähti Noemi, oikealta nimeltään Veronica Scopelliti, joka kohahdutti rohkealla asullaan San Remon maailmankuuluilla laulufestivaaleilla. Noemi oli nimittäin jättänyt jakkutakkinsa alta sekä paidan että rintaliivit, ja paljastelu meni ehkä aavistuksen liian pitkälle.

The Voice of Italy -televisiokilpailun tuomarinakin toiminut laulajatar Noemi on myynyt kotimaassaan jo lähes 750.000 levyä, ja hän on yksi saapasmaan suosituimpia laulajattaria.

Splash
Splash
Splash