Kylie Jenner paljasti vatsansa – synnytyksestä vasta kuukausi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner sai räppäri Travis Scottin kanssa esikoisensa Stormi Websterin 1. helmikuuta. Nainen piilotteli koko raskauden ajan hänen vatsaansa, mutta hän on jo nyt esitellyt omaa synnytyksen jälkeistä vartaloaan faneilleen.

Julkkiskaunottaret voivat kokea paineita raskaudesta palautumisen suhteen, koska niin moni näyttää palautuvan vanhoihin mittoihinsa todella nopeasti. Näyttää siltä, että Kylie Jenner on yksi näistä onnekkaista naisista sillä hän on jo kuukauden aikana saanut litteän vatsansa takaisin.

20-vuotias Kylie Jenner esitteli hänen hoikkaa vartaloaan omalla Snapchat-kanavallaan. Videoleike on lähtenyt nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa monien ihastellessa sitä miten nopeasti Jenner on palautunut raskaudesta. Moni tuore äiti on kuitenkin jakanut vertausmielessä myös omia kuviaan ja muistuttanut naisia siitä, että tällaiset tulokset kuukauden kuluttua synnytyksestä ovat melko epärealistiset suurimmalle osalle naisista.