Meneekö trendi jo liian pitkälle! Kulmakarvoista sädekehä otsaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kulmakarvamuoti on venynyt viime vuosina palkkimaisista kulmakarvoista erikoisiin muotoihin, kuten kaareviin, kalanpyrstömäisiin ja katkonaisiin tyyleihin. Nyt esittelyyn nousee kulmakarvatyyli, joka ei ihastuta varmasti ketään.

Kulmakarvamuodissa on nähty hulluja kokeiluja ennenkin. Nyt kuitenkin on vedetty kaikkien aikojen hurjin tyyli, sillä kulmakarvat on meikattu näyttämään otsalle muodostuvana halona, eli sädekehänä. Ruskea sädekehä yhdistää kulmakarvat toisiinsa.

Ihmiset ovat pöyristyneet. Totta kai muutama päivä sitten alkanut ilmiö on johtanut siihen, että sosiaalisessa mediassa on vitsailtu kulmakarvasädekehän avulla. Netti pursuaa parodiakuvia, mutta joukossa on myös aidosti tyyliä testanneita meikkibloggaajia.

🤣😂🤪😵😜NAILED IT! LOL!! #halobrows #browdown

A post shared by Eartha Baca #makeuprockstars (@earthabaca) on

#eyebrows #halobrows @100daysofmakeupchallenge

A post shared by From Greenland ⛄🌌🌄 (@booboo_93) on

#eyebrows #fail #halobrows #wtf #lol

A post shared by Katie Williams (@lipstick_warrior_kw) on