Perheen järkytys! Kaupan murot olivat vanhentuneet 20 vuotta sitten

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Parasta ennen -päivämäärän tarkistaminen ennen ruokailua kannattaa aina. Muuten saattaa pahimassa tapauksessa käydä samoin kuin Yhdysvaltojen Coloradossa asuvalle perheelle. Josiah ja Anthea Carelse ostivat hiljattain laatikollisen Quaker-muroja paikallisesta Walmart-ruokakaupasta.

Josiah söi muroja kokonaisen kulhollisen, mutta Anthea ihmetteli parin lusikallisen jälkeen outoa sivumakua. Tarkistettuaan parasta ennen -päivämäärän pariskunta tyrmistyi. Se oli mennyt umpeen 22. helmikuuta 1997, yli 21 vuotta sitten. Murot olivat siis jäänne ajalta, jolloin Titanic-elokuva rikkoi ennätyksiä lippuluukulla ja Spice Girls hallitsi soittolistoja.

Pariskunnan onneksi kummallekaan ei ole toistaiseksi ilmennyt huonovointisuutta tai muita vaivoja. WTOL-uutissivuston mukaan Walmart on luvannut tutkia tapausta.