Mies ahmi Grand Mac -aterian alle minuutissa – jaksoi yrittää kolme kertaa

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Youtube-tähti Matt Stonie tunnetaan videoista, joissa hän syö valtavia määriä ruokaa lyhyessä ajassa. Olipa kyse rasvaisista herkuista tai sokerisista jälkiruoista, miehen vatsalaukku vaikuttaa miltei pohjattomalta.

Tällä kerralla Stonie päätti asettaa ajan haasteelle, jossa tulee syödä Grand Mac -ateria suurilla ranskalaisilla ja suurella juomalla. Mies syö aterian kameran kuvatessa vakuuttavaan minuutin ja kymmenen sekunnin aikaan. Se ei kuitenkaan miehelle kelpaa vaan hän yrittää haastetta heti perään uudelleen.

Ison aterian syöminen nopeasti on jo haaste sinänsä, mutta videolla mies suorittaa haasteen jopa kolme kertaa peräkkäin ennen kuin hän on tyytyväinen saamaansa aikaan. Lopulta Matt Stonie saa kolmannen ateriansa syötyä noin 56 sekunnissa, johon hän on viimein tyytyväinen.