Jamaikalaisartisti syyttää Miley Cyrusia biisivarkaudesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jamaikalainen dancehall-artisti Flourgon on nostanut oikeustoimet poptähti Miley Cyrusia vastaan. Flourgonin syyttää Mileytä hänen kappaleensa kopiomisesta. Kanteen mukaan Miley Cyrusin We Can’t Stop on kopio hänen vuonna 1988 ilmestyneestä We Run Things -kappaleestaan.

Jopa 50 prosentin Mileyn hitistä väitetään olevan peräisin Flourgonin kappaleesta. Miley Cyrusin kappaleessa lauletaan ”We run things, things don’t run we”. Sen kuvaillaan olevan epäilyttävän lähellä Flourgonin kappaleen kohtaa, jossa lauletaan ”We run things, things no run we”.

Reuters uutisoi kanteen koskevan poptähden lisäksi Sonyn omistamaa RCA Records -yhtiötä. We Can’t Stop on yksi Mileyn suurimmista hiteistä, ja se nousi sijalle kaksi Billboard Hot 100 -listalla.