Seksisymboli Heather Locklear voi joutua vankilaan – tuomio jopa viisi vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Dynastia ja Melrose Place -televisiosarjoista tunnetuksi tullut näyttelijä Heather Locklear pidätettiin hiljattain kotiväkivallan takia. Lisäksi nainen oli vastustanut viranomaisia väkivaltaisesti sekä uhkaillut aseellaan. Hän voi joutua viideksi vuodeksi vankilaan.

RadarOnline on saanut käsiinsä oikeuspöytäkirjoja Heather Locklearin syytteisiin liittyen. Naiselle on langetettu aseen omistuskielto kymmeneksi vuodeksi ja lisäksi hän saattaa joutua vankilaan viideksi vuodeksi. Ventura Countyn vanhemman piirisyyttäjä Thomas Dunlevyn mukaan Heather Locklear voi saada yhden vuoden vankeusrangaistuksen yhdestä väkivallanteosta, ja hänelle on luettu tapauksessa viisi väkivallantekoon liittyvää syytettä.

Lisäksi naisen arvaamaton ja aggressiivinen käytös johtaa aseenkantokieltoon. Los Angelesin Thousand Oaksissa sijaitsevassa kodissa riehunutta Heather Locklearia pidättämään saapuneet poliisit ovat raportoineet, että nainen oli käskenyt viranomaisia ulos talostaan ja sen jälkeen hän oli potkinut poliisia sääreen. Heather Locklear on kirjautunut katkaisuhoitoon ja kyseessä on naisen seitsemäs yritys päästä päihderiippuvuuksista eroon.