Plus-malli Ashley Graham: ”Tämä vaikuttaa eniten itsetuntooni!”

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiljattain 30 vuotta täyttänyt Ashley Graham on yksi tämän hetken suosituimmista uimapukumalleista. Pluskokoa edustava kurvitar on puhunut useissa eri yhteyksissä positiivisen vartalonkuvan puolesta. Nyt nainen paljastaa, milloin hänen oma itsetuntonsa on voittamaton.

Splash

People-lehden haastattelussa ollut uhkea Ashley Graham tietää, että itsetunto nousee sisältä päin. Silti hän myöntää, että tietoisuus omasta upeasta ulkonäöstä auttaa itsetunnon kohottamisessa. Hän tuntee olevansa parhaimmillaan silloin, kun kampaus ja hiukset ovat täydellisesti. Hänen mukaansa itsetunto on aina korkeimmillaan kampaamovierailun jälkeen.

Kuuluisassa Sports Illustratedin uimapukunumerossa poseerannut Ashley Graham on paljastanut, että kertoo itselleen joka aamu olevan kaunis. Myönteinen elämänasenne ja itsetuntoa kohottavat sanat antavat potkua elämään kokonaisvaltaisesti.