Donald Trumpin pojalla salasuhde povipommiin – oli jättämässä vaimoaan jo vuosia sitten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme presidentti Donald Trumpin vanhimman pojan, Donald Trump Jr.:n Vanessa-vaimon hakeneen avioeroa 12 vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Nyt julkisuuteen on astunut presidentin pojan salarakas, Aubrey O’Day.

Perez Hilton on paljastanut Donald Trump Jr.:n ja laulaja Aubrey O’Dayn lähentyneen vuonna 2011 Celebrity Apprentice -televisio-ohjelman kuvauksissa. He olivat salasuhteessa vuoteen 2012 saakka, ja Yhdysvaltain presidentin poika oli aikeissa jättää raskaana olleen vaimonsa Vanessa Trumpin. Mies oli vakuuttanut rakkauttaan uhkealle laulajattarelle.

Donald Trump oli kuitenkin kehoittanut poikaansa lopettamaan suhteen. Pian Perez Hiltonin tekemän paljastuksen jälkeen myös Page Six julkaisi tiedon, että Donald Trump Jr. oli suorastaan jahdannut muhkeilla muodoilla varustettua Aubrey O’Day:ta. Donald Trump Jr.:lla ja Vanessa Trumpilla on viisi lasta. Aubrey O’Day on puolestaan arvostellut kovasanaisesti Yhdysvaltain presidenttiä ja kotimaansa politiikkaa Twitterissä.

I’m only interested in the things money can’t buy.

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

lucky charm. #happystpatricksday @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

u only get one life, do everything you want. @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on