Kendall Jenner paljasti huulitatuoinnistaan: ”Oli känninen päähänpisto”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen malliuralle lähtenyt kaunotar Kendall Jenner on aina ollut hieman erilainen kuin muut hänen sisaruksensa. Kendall on hieman hillitympi kuin räväkät ja puheliaat siskot, mutta hänkin osaa kuitenkin yllättää omalla tavallaan. Nyt Kendall paljasti, että hän on käynyt humalassa tatuoijalla.

Kendall Jennerillä on useampi pieni ja melko tyylikäs tatuointi eri puolilla hänen vartaloaan. Reilu vuosi sitten Kendall otti kuitenkin tatuoinnin hänen alahuulensa sisäpuolelle. Pienessä salaisessa tatuoinnissa lukee: ”Meow”.

Kendall Jenner paljasti hyvin avoimesti Ellen DeGeneresin haastattelussa, että alahuulen tatuoiminen oli humalainen päähänpisto. Jenner ei tiedä itsekään miksi hän halusi tatuoida meow-sanan alahuulen sisäpuolelle, mutta perusteli päätöstään sillä, että se oli vain yksi humalainen ajatus, joka hänen mieleensä juolahti sillä hetkellä.