Koiramallina toimiminen on kovaa työtä – söpöliini näyttää mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla suloisilla koirilla on mahdollisuus päästä Instagram-julkkikseksi nopeasti, sillä lemmikkisivustot keräävät huimia määriä seuraajia. Ihmiset rentoutuvat suloisia lemmikkikuvia ja -videoita katsellessa, minkä vuoksi moni alkaakin seuraamaan eläinsivustoja.

Nyt videolla nähdään suloinen pikkukoira, joka on ryhtynyt koiramalliksi. Valkoinen Snowball-niminen koira on kaduilta pelastettu söpöliini, joka on toiminut jo noin kolme vuotta koiramallina. Snowball näyttääkin olevan tehtävään todella sopiva, koska sillä tuntuu riittävän kärsivällisyyttä mallina istumiseen.

YouTube-videolla päästään kurkistamaan koiramallikuvausten kulissien taakse. Videolla nähdään miten kiltisti Snowball jaksaa istua lavasteiden keskellä ja katsoa kameraan niin kauan kun siitä otetaan kuvia. Lopputulokset ovat todella suloisia otoksia, joissa tunnelma vaihtuu aina kuvasta toiseen.