Vegaanit osoittivat mieltä ravintolaa vastaan – kokki ryhtyi paloittelemaan lihaa ikkunalla

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kasvisvaihtoehtojen ja vegaanisten annosten lisääminen ravintoloiden ruokalistoille on tätä päivää. Moni ravintola ei silti ole valmis ottamaan kasvissyöjiä huomioon etenkään jos ravintola keskittyy liharuokiin. Nyt vegaanit järjestivät Torontossa sijaitsevan ravintolan edustalla mielenosoituksen, joka sai yllättävän käänteen.

Antler-niminen ravintola on tunnettu liharuoistaan, ja se tarjoilee asiakkailleen People-sivuston mukaan muun muassa villisikaa, jänistä, ankkaa, hirveä ja biisonia. Pieni ryhmä vegaaneja päätti järjestää ravintolan ikkunan edessä mielenosoituksen ja esittää lihan syöntiä vastaan olevia argumenttejaan kylttien avulla ravintolan sisällä oleville ruokailijoille.

Vastaiskuna mielenosoittajille ravintolan kokki päätti tuoda keittiöstä tuoreen hirven koiven ikkunan eteen. Kokki alkoi paloittelemaan lihaa ravintolan puolella ikkunan edessä ollessaan kuin näyteikkunalla mielenosoittajille. Tilanteesta kuvattiin video, joka lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa.