Jenna Dewan esitteli tehokkaimmat treeninsä – sisältää nämä 5 liikettä

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jenna Dewan Tatum tunnetaan rooleistaan muun muassa Witches of East End -televisiosarjassa ja Step Up -elokuvassa. Tällä hetkellä nainen juontaa World of Dance -nimistä televisio-ohjelmaa, jossa tanssijat kilpailevat miljoonan dollarin pääpalkinnosta.

Jenna Dewan Tatum on myös kiireinen perheenäiti, jonka täytyy suunnitella päivänsä huolellisesti ehtiäkseen pitämään myös itsestään neljävuotiaan Everly-tyttären lisäksi huolta. Nyt 37-vuotias nainen esittelee YouTube-videolla helpon ja nopean treenin, jonka pystyy tekemään missä tahansa.

Jenna on tottunut treenaamaan kuvausten välissä ja pienten taukojen aikana, minkä vuoksi hän luottaa muutamaan erilaiseen liikkeeseen, jotka pystyy suorittamaan missä tahansa. Videolla nainen esittelee viisi liikettä sisältävän treenin, joka harjoittaa niin pakaroiden, käsien kuin vatsojenkin lihaksia.