Naisella kotonaan miesorjia – palkitsee heidät dominasessioilla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuva Dahlia Rain kyllästyi perinteiseen elämään kotirouvana ollessaan. Avioeron jälkeen nainen kiinnostui erilaisista fetisseistä ja nykyään hänellä on kotona säännöllisesti omia orjan roolissa olevia miehiä.

Harvalla naisella on kotonaan kuuliaisia miespuolista apulaisia, jotka kokkaavat, siivoavat, käyvät kaupassa ja käyttävät koiran pihalla palvelijoiden tavoin. Amerikkalainen Dahlia Rain on kuitenkin poikkeus, sillä hänen kotonaan häärää miespuolisia orjia. Nainen maksaa palvelijoilleen tai taloudellisesti naista tukeville orjille dominaleikkien avulla BDSM-hengessä.

Lastentarhanopettajana työskentelevä nainen tapasi nykyisen poikaystävänsä Johnin fetissibileissä. Nyt naisen orjat palvelevat myös poikaystävää tämän ollessa Dahlian luona kylässä. Orjat saavat kiltistä käytöksestä palkinnoksi heidän jumalattarensa dominoiman kurituksen.