Apulannan Toni Wirtasesta tehtiin Aku Ankka -tarina: ”Sähkökaappi on tulessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apulanta-yhtyeen keulahahmo Toni Wirtanen on ensimmäinen suomalainen, jonka kömmähdyksistä on kirjoitettu kokonainen Aku Ankka -tarina. Wirtasen kommelluksia saadaan lukea 25. huhtikuuta ilmestyvässä lehdessä. Tänään ilmestyvässä numerossa Ankkalinnan ääni -laulukisaa tuomaroivat tutut Voice of Finland -tuomarit.

Lehden kansikuvana ja tarinana on laulukisa Ankkalinnan ääni, jossa tuomareina ovat kaikille suomalaisille tutut Molli Plimplom, Tomi Wattinen, Punarima ja Ynnä Muu. Muutama viikko sitten lehdessä oli karikatyyri Haluatko miljonääriksi? -juontaja Jaajo Linnonmaasta.

Aku Ankan tarinoissa kerrotaan tänä vuonna julkkisten mokista tai epäonnistumisista. Sarjan aloittaa Toni Wirtanen, joka kehottaa suomalaisia olemaan enemmän kuin Aku, sillä epäonnistumisia on turha hävetä tai pelätä. Wirtasen mokasta kirjoitettiin oma tarinansa 25. huhtikuuta ilmestyvään Aku Ankkaan. Tarinassa Apulanta on keikalla, kun tulipalo sähkökaapissa yllätti.

– Viihdytettiin yleisöä pantomiimilla, kunnes järjestyksenvalvoja tuli kertomaan, että talon sähkökaappi on tulessa. Kun hommat kyykkäävät pahasti, ne ovat selviytymistarinoita, jotka kasvattavat meitä ihmisinä ja ankkoina, Toni Wirtanen kertoo.