Pizzaperjantai parantaa parisuhdetta – välillä on lupa herkutella

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Pääsiäispyhien jälkeen voi olla mukavinta viettää perjantai-iltaa kotona oman kullan kainalossa. Netflixin ja rentoutumisen lisäksi voi tilata pitsaa, jotta nautinto saavuttaa parhaimmat mahdolliset olosuhteet.

Pitsassa on runsaasti juustoa, joka auttaa saavuttamaan voimakkaampia orgasmeja. Syy on juuston sisältämässä magnesiumissa. Pitsaan ei ole pakko valita epäterveellisiä täytteitä, vaan suosia parsakaalia, herkkusieniä ja muita terveellisiä hivenaineita sisältäviä ruoka-aineita. Pitsan syöminen voi olla sotkuista, jolloin kumppani pääsee näkemään lähietäisyydeltä rasvaisen herkun mutustelemisen.

Toisin sanoen mielitietyn edessä voi olla aidoimmillaan ilman turhaa esittämistä, kun rasva valuu pitkin suupieltä pitsaa syödessä. Pitsaperjantai antaa myös syyn koskea kumppaniin, kun rasvan pyyhkii pois hänen suupielestään. Vielä parempi tapa on, mikäli kokkaa pitsan yhdessä kultansa kanssa. Keittiössä puuhasteleminen ja yhdessä valmistetun ruoan nauttiminen on parisuhteen laatuaikaa parhaimmillaan.