Seksi on maailman paras stressilääke – lisää hyvinvointia

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Nyky-yhteiskunta vaatii ihmisiä sukkuloimaan perhe-elämän, työn ja vapaa-ajan välillä samaan aikaan, kun heidän tulisi muistaa terveelliset elämäntavat ja oikeanlainen olemisen tyyli. Tämä jos mikä on stressaavaa. Seksi voi toimia tehokkaana stressinpoistajana ja yleisen hyvinvoinnin parantajana.

Mikäli kokee ahdistusta ja stressiä kiireisen elämäntavan vuoksi, kannattaa kokeilla ikiaikaista tapaa rentoutumiseen. Seksi on yksi parhaimmista mielen ja hyvinvoinnin parantajista. Se rentouttaa, kohottaa mielialaa ja saa hehkumaan. Lisäksi seksin avulla voi parantaa omaa suorituskykyään ja jaksamista.

Seksin harrastaminen kohottaa itsetuntoa, sillä se saa ihmisen tuntemaan itsensä paremmalta. Parisuhteessa se lisää yhteenkuuluvuuden ja jopa rakastumisen tunnetta. Seksi parantaa verenkiertoa ja sydämen toimintaa, tasapainottaa hormoneja ja antaa kokonaisvaltaista tyydytystä elämään.