Opiskelijoiden neuvokkuus palkittiin – rotta ulos talosta siivousvälineillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä on lähtenyt uusintakierrokselle viime vuonna julkaistu video, jolla nähdään neljän pittsburghilaisen college-opiskelijan uskomaton suoritus rotan poistamiseksi talosta. Naiset onnistuvat yhteistyön avulla.

Nuoret naiset ovat löytäneet kutsumattoman vieraan heidän kylpyhuoneesta. Neitokaiset ovat päättäneet ajaa rotan tiehensä. Asunnon portaiden alapäässä oleva ovi on auki ja tarkoituksena on saada jyrsijä pihalle. Sen matka starttaa kylpyhuoneesta.

Naiset ovat asemoituneet rotan mahdollisen kulkureitin varrelle antamaan vauhtia asunnosta poistumiseen. Rotta menee rappuset alas, ja juuri kun se on kääntymässä vasemmalle asuntoon, linkaisee yksi naisista rotan ulos luudalla. Monet ovat sympatiseeranneet rottaa.