Nyt se on varmaa! Terhi Kokkosen päivä esitetään Vain elämää -kaudella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraava Vain elämää -tuotantokausi käynnistyy Nelosella 27. huhtikuuta. Kausi aiheutti jo ennakkoon kovasti kohua, kun Ultra Bra -yhtyeestä tuttu Terhi Kokkonen passitettiin yllättäen kotiin kesken kuvausten. Nyt on vahvistunut, että hänen jaksonsa tullaan esittämään.

Nelonen Media, Petri Aho

Terhi Kokkosen päivä nähdään kaikesta huolimatta televisioruuduissa jo toisena artistina, eli 10. ja 11. toukokuuta. Hän ehti ennen tilanteen eskaloitumista olla mukana viiden jakson kuvauksissa. Hänen poistamisensa jälkeen jaksot kuvattiin loppuun kuuden artistin voimin.

Kauden aloittaa itseoikeutetusti Iso D, eli Danny, jonka päivään päästään tutustumaan erikoispitkässä tuplajaksossa 27. huhtikuuta kello 20.00 alkaen. Muiden artistien päivät nähdään kahdessa osassa jaettuna kahdelle eri päivälle. Dannyn ja Terhin jälkeen jaksoissa nähdään Arttu Wiskari, Mira Luoti, Aki Tykki ja Sani.