Lisko halusi huomiota – esti miehen tietokoneen käytön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Opettajat ovat voineet varmasti useampaan otteeseen kuulla lasten kertomana tarinan siitä miten heidän lemmikkinsä ovat syöneet oppilaiden läksyt. Tällä kerralla videolle päätyi todistusaineistoa siitä, että myös liskot pystyvät häiritsemään tehtävien tekoa.

Omistaja on kuvannut hauskan videon hänen Dakota-nimisestä lemmikkiliskostaan, joka oli tylsistynyt kun omistaja oli yrittänyt opiskella hänen tietokoneensa kanssa. Lisko päätti alkaa häiritsemään miestä ja keksikin siihen oivan tavan hyppimällä näppäimistön päälle.

Videolla nähdään miten huomionhakuinen Dakota-lisko kipittää tietokoneen näppäimistön päälle seisomaan. Omistaja joutuu aina siirtämään liskon takaisin viereensä, mutta ei mene kuitenkaan kauaa kunnes Dakota jo juokseekin uudelleen näppäimistön päälle.