Maailman upeimmat koirankopit – suunnittelijoina tähtiarkkitehdit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirankopit ovat harvoin design-luomuksia, mutta laatua ja tyylikästä suunnittelua rakastavat rikkaat voivat nyt hankkia rakkaalle lemmikilleen poikkeuksellisen näyttäviä majapaikkoja. Nyt nimittäin joukko tunnettuja arkkitehtejä on päässyt esittelemään näkemyksiään täydellisestä koirankopista.

Hyväntekeväisyyden nimissä saatiin huutokaupattavaksi todellisia luomuksia, joiden joukossa on värikkäillä palloilla katolta täytetty pleksinen koirankoppi, Eero Aarnion pallotuolia etäisesti muistuttava ufomainen koirankoppi, pyramidimainen asumus ja vanerinen koppi. Koirankopeissa on painotettu kierrätysmateriaaleja ja luonnonmukaisuutta. Blue Crossin järjestämän huutokaupan ostokset toimitetaan ostajille ympäri maailmaa.

Splash
Splash
Splash
Splash