Poika pyysi isäänsä bestmaniksi – purskahti heti kyyneliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni naimisiin menevä mies pyytää yhtä tai useampaa ystäväänsä tai veljeään omiin häihinsä bestmaniksi. Eräs mies päätti kuitenkin toimia hieman poikkeavammalla tavalla ja pyytää omaksi bestmanikseen hänen isäänsä.

Hellyttävällä YouTube-videolla nähdään miten mies pyytää isäänsä bestmaniksi. Mies on antanut isälleen lahjan, joka on kuva-albumi. Albumi on pullollaan vuosien varrella otettuja hauskoja kuvia hetkistä, joita isä ja poika ovat yhdessä viettäneet. Viimeisen kuvan kohdalla lukee kysymys, jossa mies pyytää isäänsä hänen bestmanikseen.

Kun isä selaa kuvat viimeiselle sivulle saakka ja lukee tekstin, hän herkistyy välittömästi. Isä purskahtaa heti kyyneliin ja tuntuu olevan todella otettu siitä, että poika pyysi tähän kunniatehtävään juuri häntä.