Suloisuuden huippu – vyötiäisvauva rakastaa rapsuttelua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vyötiäinen on tunnettu todella kovasta kilvestään, josta jopa luodit kimpoilevat pois. Tällä kertaa videolle tallentui näky suloisesta vyötiäisestä, joka ei normaalista poiketen pelkääkään ihmisen läheisyyttä.

Yleensä vyötiäinen säikähtää ihmistä ja aina ihmisen kohdatessaan suojautuu kierähtäen nopeasti pieneksi palloksi. Nyt YouTube-videolla nähdään kuitenkin vyötiäinen, joka rakastaa sitä kun nainen rapsuttelee sitä ja antaa pikkuiselle huomiota.

Videolla nähdään miten selvästi pieni vyötiäisen poikanen nauttii saamistaan rapsutuksista. Vyötiäinen kävelee edes takaisin naisen lähellä ja kerjää hellyyttä hoitajaltaan. Lopulta nainen kääntää pienen vyötiäisen vielä selälleen ja kutittelee sitä vatsasta.