Pesukarhulla tyylikkäät syntymäpäivät – pöytä täynnä herkkuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnettuja hauskasta ulkonäöstään ja värityksestään, jonka ansiosta ne näyttävät aivan pieniltä rosvoilta. Musta naamari silmien kohtaan sopiikin näille veijareille erityisen hyvin, koska monesti ne ovat pahanteossa ja varastamassa erityisesti ruokaa.

Pesukarhut elävät villinä luonnossa, mutta nyt videolla nähdään kuitenkin ihmisten kanssa lemmikkinä asusteleva pesukarhu. Buri-nimisestä pesukarhusta näytetään pitävän erityisen hyvää huolta, ja sitä ruokitaan kuin kuningasta.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten Buri saa viettää syntymäpäiviään. Omistajat ovat kattaneet rakasta lemmikkiään varten näyttävän pöydän, joka notkuu erilaisista Burin lempiherkuista. Pöydältä löytyy niin hedelmiä, juustokakkua, lihaa kuin marjojakin.