Krokotiilimies sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle – seremoniassa valtava käärme

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Krokotiilimiehenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Steve Irwin kuoli kohtalokkaaseen keihäsrauskun hyökkäykseen vuonna 2006. Krokotiilimiehen fanit muistelevat legendaa edelleen, ja nyt mies sai kunnianosoituksena myös tähden Hollywoodin Walk of Fame -kadulle.

Steve Irwinin perhe oli paikalla vastaanottamassa tähteä ja kuuntelemassa puheita. Paikalla olivat Time-lehden mukaan leski Terri ja avioparin kaksi lasta, Bindi ja Robert. Perhe oli hyvin liikuttunut siitä, että Steve Irwinin muisto pääsee elämään nyt myös Hollywood Boulevardilla.

Time-lehden mukaan seremoniaan oli saapunut paikalle tuhansia Steve Irwinin faneja, australialainen koomikko Rove McManus, julkkiskokki Curtis Stone ja televisipersoona Ross Matthew. Kun tähti paljastettiin ja perhe pääsi poseeraamaan sen taakse, kuviin tuotiin myös suuri käärme, joka sai yleisön haukkomaan henkeään.

Splash News
Splash News
Splash News