Miranda Lambert iski varatun miehen – jätetty vaimo suree eroa somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen kantritähti Miranda Lambert oli aiemmin naimisissa bykyään Gwen Stefanin kanssa seurustelevan Blake Sheltonin kanssa. Eronsa jälkeen Miranda löysi rinnalleen heti uuden muusikkomiehen rakastuessaan Anderson Eastiin.

Nyt nainen näyttää kuitenkin vaihtaneen poikaystävänsä lennosta toiseen muusikkoon, joka on vielä naimisissa.

Miranda Lambert on alkanut Daily Mail -sivuston mukaan seurustelemaan Evan Felkerin kanssa. Evan Felker meni mukaan Lambertin kiertueelle muusikoksi vuoden vaihteessa, minkä jälkeen Felkerin vaimo hakikin aviomiehestään eroa helmikuussa Evanin ja Mirandan aloitettua suhteensa. Vaimo kertoi eron syyksi sen, että mies hylkäsi hänet.

Evanin vaimo Staci Felker haki avioeroa helmikuussa, mutta Miranda itse erosi poikaystävästään Andersonista vasta huhtikuun alussa. Heti Mirandan eron jälkeen julkisuuteen alkoi nousta huhut hänen ja Evan Felkerin suhteesta, joka on nyt jo julkinen vaikka miehen ero onkin vasta vireillä.

Evan Felkerin vaimo Staci on ottanut asian hyvin raskaasti. Hänen ja Evanin avioliitto ehti kestämään vain reilun vuoden ennen kuin Evan ihastui kiertuebussissa Mirandaan. Läheisten mukaan Evanin ja Mirandan välinen kemia oli ollut ilmiselvää heti kun Evan oli tullut kiertueelle mukaan. Staci on ollut eron aikana surun murtama, koska hän oli edelleen hyvin rakastunut aviomieheensä.

Instagram / Staci Felker

https://www.instagram.com/p/Bgy15K5BB1i/?taken-by=stacifelker

https://www.instagram.com/p/BKbwEJOAucN/?taken-by=stacifelker

https://www.instagram.com/p/BN9bWiTgV6a/?taken-by=stacifelker

https://www.instagram.com/p/BZCCYnnD9Te/?taken-by=stacifelker

https://www.instagram.com/p/BDVqXmyQLOi/?taken-by=stacifelker

https://www.instagram.com/p/Bh-MvqpF3Bv/?tagged=evanfelker