Miranda Lambert iski varatun miehen – jätetty vaimo suree eroa somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen kantritähti Miranda Lambert oli aiemmin naimisissa bykyään Gwen Stefanin kanssa seurustelevan Blake Sheltonin kanssa. Eronsa jälkeen Miranda löysi rinnalleen heti uuden muusikkomiehen rakastuessaan Anderson Eastiin.

Nyt nainen näyttää kuitenkin vaihtaneen poikaystävänsä lennosta toiseen muusikkoon, joka on vielä naimisissa.

Miranda Lambert on alkanut Daily Mail -sivuston mukaan seurustelemaan Evan Felkerin kanssa. Evan Felker meni mukaan Lambertin kiertueelle muusikoksi vuoden vaihteessa, minkä jälkeen Felkerin vaimo hakikin aviomiehestään eroa helmikuussa Evanin ja Mirandan aloitettua suhteensa. Vaimo kertoi eron syyksi sen, että mies hylkäsi hänet.

Evanin vaimo Staci Felker haki avioeroa helmikuussa, mutta Miranda itse erosi poikaystävästään Andersonista vasta huhtikuun alussa. Heti Mirandan eron jälkeen julkisuuteen alkoi nousta huhut hänen ja Evan Felkerin suhteesta, joka on nyt jo julkinen vaikka miehen ero onkin vasta vireillä.

Evan Felkerin vaimo Staci on ottanut asian hyvin raskaasti. Hänen ja Evanin avioliitto ehti kestämään vain reilun vuoden ennen kuin Evan ihastui kiertuebussissa Mirandaan. Läheisten mukaan Evanin ja Mirandan välinen kemia oli ollut ilmiselvää heti kun Evan oli tullut kiertueelle mukaan. Staci on ollut eron aikana surun murtama, koska hän oli edelleen hyvin rakastunut aviomieheensä.

Instagram / Staci Felker

#mood #itsokay #selfcare ☀️☀️

A post shared by Staci Felker (@stacifelker) on

#theEvFelkerFamily

A post shared by Staci Felker (@stacifelker) on

💚

A post shared by Staci Felker (@stacifelker) on

It looks like Miranda Lambert has found herself a new man. A source revealed to Us Weekly that Lambert is dating Evan Felker of the neo-folk music group Turnpike Troubadours. Another insider says the two “started spending a lot more time together while on the road." Lambert was still technically with then-boyfriend Anderson East when things between her and Felker "just happened." Felker's band is currently opening for Lambert on her Livin’ Like Hippies tour. #evanfelker #love #romance #kellyclarkson #family #fashion #beauty #pop #music #country #countrymusic #countryconcert #concert #countryboy #countrygirl #cowboy #cowgirl #hat #guitar #mirandalambert #keithurban #lukebyran #boots #insta #instagram #instanews #blakeshelton #gwenstefani

A post shared by RedCowHills (@redcowhills) on