Helsingin poliisin kuvapäivitys: ”Meillä on vappuhaalarit ihan omasta takaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänään juhlittava vapunaatto tietää myös kiireistä iltaa järjestyksestä ja turvallisuudesta vastaaville viranomaisille. Helsingin poliisi on julkaissut hauskan kuvan Facebookissa muistutukseksi kaikille, että he ovat päivystämässä omat haalarit yllään kaupunkien kaduilla.

Vappu on etenkin teekkareiden suosima juhlapyhä, jolloin kaupungin raitit ja keskusta-alueet täyttyvät opiskelijoista ja haalarikansasta. Helsingin poliisilaitos kehaisee, että heillä on omat haalarinsa, jotka päällä he lähtevät päivystämään juhlintaa pian Helsingin rautatieasemalle. Meemissä on poliisiviranomaisten logolla varustettu ilmapallo pään virkaa ajamassa.

Vapuksi on luvattu vaihtelevaa säätä ympäri Suomea. Perinteisesti vesi- ja lumisateet karsivat julkisilla paikoilla tapahtuvia järjestyshäiriöitä. Poliisi toivottaa silti kaikille turvallista vappua.

Meillä on vappuhaalarit ihan omasta takaa. Vedämme ne kohta päälle ja lähdemme steissille. Turvallista vappua kaikille! Glada vappen! #Helsinki #poliisi #vappu #vappen

Publiée par Helsingin poliisilaitos sur lundi 30 avril 2018