Miestä luullaan kaupassa aina myyjäksi – päätti nyt selvittää miksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset voivat erehtyä luulemaan kaupassa tavallista asiakasta myyjäksi. George Igoe -niminen mies on kuitenkin huomannut, että jostain syystä juuri hänelle käy näin huomattavan usein. Georgea erehdytään luulemaan myyjäksi etenkin Bed Bath & Beyond -liikkeissä.

George Igoe on huomannut, että lähes puolet kerroista, jolloin hän on vieraillut Bed Bath & Beyond -liikkeessä, häntä on luultu liikkeen myyjäksi. Mies päätti nyt tutkia mistä tämä johtuu ja kuvata videolle pienen kokeilun kyseisissä lifestyle-myymälöissä.

George asetteli päähänsä silmälasit, joissa oli piilokamera, ja asteli myymälään sisälle. Ei mennyt aikaakaan kun ensimmäinen asiakas jo luuli häntä kaupan työntekijäksi. Moni luuli häntä työntekijäksi kokeilun aikana, mutta kukaan ei osannut tarkemmin kertoa, että miksi. Erään miehen mielestä George vain näytti siltä, että hän olisi liikkeessä töissä.