Miesten Botox-ilmiö kasvaa nopeasti – jo kolmannes potilaista miehiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhä useampi mies turvautuu täyteaineisiin kasvojen alueen ryppyjä poistaakseen. Plastiikkakirurgian avulla suoritettavat ulkonäön muokkaamisoperaatiot ovat aloittaneet Brotox-nimisen ilmiön, jossa kaksilahkeiset siloittavat ryppyjään yhä enemmän Botoxin avulla.

Beverly Hillsissä plastiikkakirurgina työskentelevä Deepak Raj Dugar kertoo, että jopa kolmasosa hänen asiakkaistaan on nykyisin miehiä. Herrat muokkaavat täyteaineiden avulla sekä kasvojen ryppyjä että poskien, leuan ja ohimoiden aluetta. Ulkonäköä muokataan sosiaalisen median luomien paineiden takia.

Kauneuskirurgian avulla tavoitellaan yhä enemmän ulkonäköä, joka muistuttaa sosiaalisen median kuvafilttereiden muokkaamaa näkyä. Ihmiset haluavat kasvonpiirteiden olevan luonnostaan kuin contour-meikillä korostettuja ja varjostettuja. Vaikka plastiikkakirurgian hyödyntäminen on yleistynyt miesten keskuudessa, eivät he kuitenkaan suostu puhumaan aiheesta avoimesti, Men’s Health tietää. Etenkin heteromiehet saattavat pitää kauneustoimenpiteitä liian feminiinisinä muille paljastettaviksi.

Is botox only for women?🤔💉 . Believe it, Botox is the most common cosmetic procedure for men. In fact, more men are now getting Botox than ever before, even those in their 30s. Some have even started calling it “Bro-tox”! Wondering why? Simple~because it works! And it is meant for all, regardless of your age, race, and gender. Hence, now you know what to do!! 😉 Just book your appointment with Dr Greyling @bodysculptingms Hazeldean sqaure shopping centre Pretoria-East to get yout treatment done! ☎012 809 4126 📧info@bsmedicalspa.co.za #brotox #notonlyforwomen #botoxfirst #allergan #getit #youngerlookingskin #skinhealth #nomorewrinkles #mensgrooming #aesthetic #pretoria #smoothskin #medispa

A post shared by BodySculptingMS (@bodysculptingms) on