Viisi ilmaista tekemistä äitienpäivähemmotteluun!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Äidit ovat arjen sankareita, jotka ansaitsevat juhlapäivänsä toukokuun toinen sunnuntai. Äitienpäivään kuuluu perinteisesti lahjoja ja herkkuja, mutta myös paljon kaivattua lepoa ja hauskaa tekemistä joko yksin tai perheen kanssa. Nyt on listattu ilmaisia, mutta nautinnollisia asioita äitienpäivän viettoa varten.

Nukkuminen on ilmaista ja jokaisen äidin mielestä yksi maailman ihanimmista tekemisistä. Äitienpäivänä kannattaa nukkua paikassa, jossa kukaan ei tule herättämään väkisin. Äidin on saatava joskus nukkua niin pitkään kuin huvittaa – edes kerran vuodessa.

Yksi hyvä tapa lepäämiseen on se, että lähettää muun perheen ulos aamupalalle, mutta äiti nauttii omansa yksin ja kaikessa rauhassa. Äidit harvoin saavat istua koko ateriaansa kerralla ruokapöydän ääressä, joten nautinnollinen aamupalahetki on varmasti monen kasvattajanaisen mieleen. Päivää voi jatkaa ulkoilemalla tai ryhmäliikuntatunnille osallistumalla, PureWow vinkkaa.

Äidit voivat myös saada juhlapäivänään mahdollisuuden kaukosäätimen yksinvaltaan. He voivat päättää, mitä ohjelmia televisiosta katsotaan, joten perheenjäsenten kannattaa varautua äitienpäivänä hömppäsarjamaratoniin. Illalla jokainen äiti voi laatia lista, jossa luettelee asioita, joista on kiitollinen. Tämä ei maksa mitään, mutta tuottaa suunnattoman levollisen olon.