Kris Jenner haluaa yksinoikeuden momager-sanaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kris Jenner tunnetaan Kardashianin ja Jennerin perheen kovana bisnesnaisena ja kauniin sisaruskatraan äitinä. 63-vuotias Jenner on alusta saakka toiminut omia uriaan luovien lastensa managerina, mikä onkin pitänyt hänet hyvin kiireisenä.

Kris Jenner ja hänen lapsensa käyttävät äidistä usein nimitystä momager, koska hän on samaan aikaan sekä äiti että manageri. Nyt nainen näyttää kiintyneen termiin niin paljon, että hän yrittää saada sille Daily Mail -sivuston mukaan omaa tavaramerkkiä.

Kris Jenner yritti saada sanalle tavaramerkkiä jo aiemminkin vuonna 2015, mutta silloin hänen hakemuksensa hylättiin. Nyt nainen on kuitenkin uudelleen laittanut hakemuksen vireille, koska hän haluaa aloittaa saman nimen alle myös oman Momager-nimisen vaatemerkkinsä.