Lapset meikkasivat äidin viikon ajan töihin – lopputulos huvitti työkavereita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset löytävät usein tiensä vanhempien meikkipussukoille. Moni pikkuinen on voinut ihaillen seurata vierestä kun äiti on meikannut, ja nyt eräs perheenäiti päätti antaa lastensa meikata hänet töihin joka päivä viikon ajan.

Hannahilla on kaksi pientä poikaa, kuusivuotias Jackson ja kolmevuotias Wyatt. Äidillä ei löydy juuri ollenkaan aikaa aamulla meikkaamiselle, minkä vuoksi hän päätti ulkoistaa sen lapsilleen. Hannah antoi luvan kanssa poikiensa meikata hänet joka päivä kokonaisen viikon ajan.

Kuten arvata saattaa, lapset olivat äidin kasvojen tuhrimisesta melko innoissaan. Pojat meikkasivat melko keskittyneesti äitinsä joka aamu, mutta se ei kuitenkaan näkynyt lopputuloksessa. Meikistä tuli joka aamu sotkuinen, mutta ainakin lapsilla oli hauskaa tämän tehtävän parissa.