12 miljoonan ihmisen kuolaama bikinipeppu – paratiisisaaren maisemissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

I fell in love with Greece! Already planning another trip for September 💃🏻 Where should I go while I’m still in Mykonos?! Santorini is my next stop this trip 🇬🇷 🚢 #Seltering

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Viime päivinä Jen on julkaissut itsestään poikkeuksellisen näyttäviä kuvia, joissa hän esittelee täydellistä takapuoltaan muun muassa rannalla, uima-altailla ja makuuhuoneessa. Tällä kertaa hän lomailee Kreikassa.

– Olen rakastunut Kreikkaan! Suunnittelen jo uutta matkaa syyskuulle. Missä minun pitäisi käydä seuraavaksi, kun olen vielä Mykonosilla? Santorinille menen seuraavaksi, Jen Selter kirjoitti.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.