Daniel Craig muutti mielensä – on sittenkin uuden James Bond -elokuvan päätähti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme maaliskuussa, että seuraava James Bond -elokuva on jo työn alla. Tuolloin ohjaaja Danny Boyle vahvisti työskentelevänsä projektin käsikirjoituksen kanssa. Nyt miljoonien fanien toiveisiin on vastattu, sillä Daniel Craig tullaan näkemään vielä seuraavan agenttielokuvan päätähtenä.

Vuonna 2015 Craig kertoi vetävänsä mieluummin ranteet auki kuin jatkavansa James Bondin roolissaan. Ilmeisesti mieli on sittemmin jostain syystä kuitenkin muuttunut, sillä seuraavaksi hänet nähdään salaisena agenttina jo viidennen James Bond -elokuvan pääroolissa. Kyseessä on jo 25. Bond-elokuva.

Elokuvan varsinainen tuotanto alkaa joulukuussa, mutta esimerkiksi käsikirjoituksen kanssa on tehty töitä jo pitkään. Danny Boylen ohjaama seuraava Bond-elokuva on määrä nähdä valkokankaalla lokakuussa 2019. Maailmanensi-iltapäiväksi on kaavailtu 25. lokakuuta 2019.