Hervoton parodia kuninkaallisista häistä – keskustelut vaihdettiin uusiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britanniassa järjestettiin lauantaina vuoden odotetuin ja suurin hääjuhla, jossa Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat toisensa Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa järjestetyssä seremoniassa. He ovat nyt Sussexin herttua ja herttuatar. Paikalla oli suuri määrä vieraita, minkä lisäksi seremonia televisioitiin laajalti ympäri maailmaa.

Nyt YouTubessa on alkanut leviämään huvittava video, jossa hääseremonia onkin saanut todella koomisia piirteitä. Bad Lip Reading -kanava on tehnyt herkästä tapahtumasta uuden videon, jossa ääniraita on korvattu todella hauskalla dialogilla.

Aiemmin sama kanava huvitti tekemällä samanlaisen videon, jossa nähtiin laajaan tietovuotoon liittyvä Facebookin kehittäjän Mark Zuckerbergin kuuleminen uudessa valossa. Tällä kerralla kuninkaallisten kuiskimat puheet seremonian aikana on korvattu uudella vuoropuhelulla, joka on rytmitetty ihmisten eleiden ja suun liikkeiden kanssa niin hyvin, että puhe kuulostaa aivan siltä kuin se olisi oikeasti voinut tulla asianosaisten suusta.