Jessica Biel yläosattomissa – joutui pyytämään kuviaan anteeksi Seitsemäs taivas -tuottajalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jessica Biel nousi kuuluisuuteen kristillisiä teemoja käsittelevän Seitsemäs taivas -draamasarjan kautta. Nyt tähti on paljastanut joutuneensa vaikeuksiin poseerattuaan vuonna 2000 rohkeassa kuvassa.

Biel nähtiin 18-vuotta täytettyään poseeraamassa yläosattomissa Gear-lehden kansikuvassa. Tähti esiintyi tuolloin edelleen Seitsemäs taivas -sarjassa, eikä perhesarjan tuotantotiimi ollut asiasta mielissään.

– Minun täytyi pyytää anteeksi tuottaja Aaron Spellingiltä. Uskon koko kuvausryhmän ja näyttelijöiden olleen arvatenkin järkyttyneitä, Biel paljasti E!-sivuston podcastissa.

Nykyään Justin Timberlaken kanssa naimisissa oleva tähti kertoo sarjan kuvauspaikalle saapumisen lehden ilmestymispäivän jälkeen olleen nolo tilanne. Biel kuitenkin jatkoi Seitsemäs taivas -sarjassa vuoteen 2002 saakka.

 

Gear