Mel B:n ex-mies pelkää palkkamurhaajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Melanie Brown, eli Mel B, oli viime vuonna lehtien palstoilla lähinnä likaiseksi äityneen avioeronsa vuoksi. Hän haki avioeroa aviomiehestään elokuvatuottaja Stephen Belafontesta.

Vaikka Mel B sai sovittua avioeroon liittyvät lakitekniset seikat ex-miehensä Stephen Belafonten kanssa, syyttää mies edelleen ex-vaimoaan hänen mustamaalaamisesta. Mies pelkää, että Mel B hankkii palkkamurhaajan tai tulee vähintäänkin tuhoamaan Belafonten valheisiin vedoten. Mies hakee nyt lähestymiskieltoa.

Daily Mailin saamien oikeusasiakirjojen mukaan Stephen Belafonte on vakuuttunut, että Mel B yrittää joko murhata miehen tai saada hänet vankilaan väärin perustein.

Hän vakuuttaa Mel B:n olevan epävakaa. Samalla mies väittää, että ex-spaissari on pahoinpidellyt häntä emotionaalisesti ja psykologisesti, jonka vuoksi mies joutui sairaalahoitoon terveysongelmien vuoksi.