Nicole Scherzinger jättää X Factorin – Robbie Williams ja Ayda Field tilalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Robbie Williams esiintyi viime vuoden elokuussa täydelle stadionille Tampereen ratinassa. Nyt suosittu laulaja on päättänyt laajentaa osaamistaan ja ryhtyä myös yhdeksi tuomariksi X Factor -kilpailussa yhdessä vaimonsa kanssa.

Mirror-sivuston mukaan ohjelman tutut tuomarit Louish Walsh ja Nicole Scherzinger ovat jättämässä pestinsä X Factor -ohjelmassa. Heidän tilallaan tullaan tuoreimman tiedon mukaan näkemään 44-vuotias Robbie Williams ja hänen 39-vuotias näyttelijävaimonsa Ayda Field.

Robbie Williamsin vaimo Ayda Field on monille tuttu Loose Women -keskusteluohjelman vakiopanelistina ja Days of Our Lives -saippuasarjan näyttelijänä. Pariskunta on allekirjoittanut yhdessä sopimuksen X Factor -ohjelman tuomareina toimimisesta, josta he saavat palkkioksi 10 miljoonaa puntaa.

Happy Mother's Day ❤️

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on