Lääkäri vähätteli miehen ahdistuskohtausta – video on järkyttävää katsottavaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen college-opiskelija Samuel Bardwell oli saanut vakavan ahdistuskohtauksen kesken koulussa pelatun koripallopelin. Kentälle pyörtynyt mies oli toimitettu El Camino Hospital Los Gatosiin tarkkailtavaksi. Lääkäri ei uskonut miehen ahdistuneisuushäiriön olevan vakava.

20-vuotiaan Samuelin isä, Donald Bardwell, on julkaissut Facebookiin videon päivystyslääkäri Beth Keegstran toiminnasta, kun nainen epäilee nuoren miehen ahdistuskohtausta. Lääkäri kiroilee miehelle, että ensiavussa on kuolemaisillaan olevia ihmisiä, ja Samuel on heistä kaikista varmasti tervein. Nuori mies valittaa hengitysvaikeuksia ahdistuskohtauksen vuoksi, mutta lääkäri ei ota puheita tosissaan.

– Hän ei pysty vetämään henkeä sisäänsä. Vau. Hän on varmaan kuollut. Oletko kuollut, nuori herra?, Keegstran kysyy Samuelilta.

Samuel Bardwellilla on todettu ahdistuneisuushäiriö, johon hän tarvitsee säännöllistä lääkitystä. Hänen lääkkeensä loppuivat muutama päivä ennen kohtausta, koska hän ei ehtinyt tarpeeksi ajoissa apteekkiin hankkimaan lisätäydennystä. Keegstran kuitenkin epäilee nuoren miehen tarinaa ja otaksuu, että Samuel haluaa ainoastaan narkoottisia lääkkeitä keinolla millä hyvänsä. Nainen on erotettu, The San Jose Mercury News uutisoi.

This is how they treat black people in Los Gatos emergency room. SMH Everyone share this video. For the record this is my son.

Publiée par Donald Bardwell sur mardi 12 juin 2018