Vesikauhuinen ilves hyökkäsi – mummo tappoi sen paljain käsin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vesikauhu voi saada normaalisti ihmisiä karttelevatkin lajit aggressiivisiksi ja hengenvaarallisiksi. Eräs joutui taannoin tekemisiin vesikauhuisen ilveksen kanssa.

Yhdysvaltojen Georgiassa asuva DeDe Phillips oli kiinnittämässä tarraa autonsa puskuriin huomatessaan ilveksen lähestyvän häntä. Eläin hyökkäsi 67-vuotiasta naista hänen otettuaan kuvan siitä. Kissapeto alkoi puremaan ja raapimaan Phillipsiä.

– Ensimmäinen ajatukseni oli: Ei tänään. En todellakaan aikonut kuolla, Phillips kuvaili CBS-uutissivuston mukaan.

Nainen onnistui saamaan kätensä ilveksen kurkun ympärille, ja kuristi sitä kunnes eläin ei enää liikkunut. Kivusta huolimatta Phillips ei huutanut missään vaiheessa, sillä hän ei halunnut herättää sisällä nukkunutta lapsenlastaan.

Paikalle saapuneet viranomaiset totesivat ilveksen olleen vesikauhuinen. Phillipsiä lääkitään välikohtauksen jäljiltä kalliilla ja kivuliailla vesikauhurokotteilla. Hänen serkkunsa on aloittanut verkossa kampanjan, jossa kerätään varoja naisen hoitokustannuksiin.