Melrose Place -seksisymbolin syöksykierre pahenee – kävi kaatokännissä poliisien ja ensihoitajien kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dynastia ja Melrose Place -televisiosarjoista tunnetuksi tullut näyttelijä Heather Locklear oli äskettäin vaarassa joutua vankilaan peräti viideksi vuodeksi viranomaisten väkivaltaisen vastustamisen takia. Poliisit olivat saapuneet naisen kotiin rauhoittelemaan juovuksissa riehunutta tähteä.

Locklear säästyi täpärästi vankilatuomiolta, mutta nyt tilanne on toistunut, TMZ uutisoi. Näyttelijä pidätettiin eilen sunnuntaina, kun hän hyökkäsi poliisien ja ensihoitajien kimppuun. Viranomaiset hälytettiin paikalle, kun vahvasti juopunut takavuosien tähti aiheutti häiriötä. Poliisin saavuttua Locklear työnsi poliisia, joka yritti erottaa näyttelijää tämän perheenjäsenistä. Myöhemmin hän potkaisi paikalle saapunutta ensihoitajaa.

Lopulta Heather Locklear kuljetettiin sairaalan kautta putkaan. Hänet päästettiin myöhemmin vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä 20.000 dollarin takuusummaa vastaan. Viime viikolla näyttelijä kuljetettiin psykiatriseen hoitoon hänen kuristettuaan äitiään ja hyökättyään isänsä kimppuun.

Tänään Locklear on kirjautunut TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan hoitoon jatkuvien ongelmiensa vuoksi. Näyttelijä on parhaillaan vieroitushoidossa, sillä hän yrittää päästä eroon päihderiippuvuuksista. Tämä on Locklearin seitsemäs kerta katkaisuhoidossa.