Muistatko Dawson’s Creekin Katie Holmesin? Tältä hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Katie Holmes nousi kuuluisuuteen 1990-luvun lopun teinisarja Dawson’s Creekin myötä. Kerroimme taannoin, että takavuosien suosikkinäyttelijä tekee paluuta televisioruutuihin, sillä Katie Holmes kiinnitettiin Fox-kanavan uuteen rikosdraamaan.

Nyt Katie Holmes on kuvattu Ranskan Pariisissa, jossa hän osallistui Diorin muotinäytökseen monien muiden silmäätekevien kanssa.

Katie Holmes seurustelee nykyisin näyttelijä Jamie Foxxin kanssa, mutta hän oli aiemmin naimisissa näyttelijä Tom Cruisen kanssa. Holmes nähtiin valkokankaalla viimeksi Logan Lucky -elokuvassa Adam Driverin, Channing Tatumin ja Daniel Craigin ohella. Hän on mukana myös Ocean’s 8 -elokuvassa.

Splash
Splash
Splash