Kylie Jenner raskauden jälkeen: ”Vanhat vaatteeni eivät enää mahdu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner toimii muotisuunnittelijana, tyyli-ikonina, televisiotähtenä, yrittäjänä ja Kylie Cosmetics -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana. Hän on aloittanut myös oman YouTube-kanavan, jolle julkaistuilla videoilla hän esiintyy yleensä parhaan ystävänsä Jordyn Woodsin kanssa.

Nyt 20-vuotias tuore äiti teki parhaan ystävänsä Jordynin kanssa videon, jossa he vastasivat katsojien lähettämiin kysymyksiin. Kysymykset koskivat lähinnä naisten välistä ystävyyttä, meikkaamista, hyvinvointia ja laihduttamista.

Kylie Jenner on aiemmin kertonut palautuneensa synnytyksestä nopeasti ilman mitään erikoisia ponnisteluja. Nyt Jenner kuitenkin myöntää, että hän haluaisi olla paremmassa kunnossa. Raskauden myötä kasvaneet rinnat, vatsa, takapuoli ja reidet ovat aiheuttaneet tähdelle muun muassa sen, että naisen vanhat vaatteet eivät enää sovikaan hänen ylleen.