Mick Jaggerin tyttärestä bikinimalli – upeat kuvat Miamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin tytär Georgia May Jagger on luonut viime vuosien aikana uraa mallina. Alunperin 18-vuotiaana kuuluisuuteen noussut nainen on nähty muun muassa Just Cavalli -hajuveden rohkeassa mainosvideossa.

Tällä kertaa Georgia kuvattiin, kun hän oli poseeraamassa bikinikuvauksissa uimarannalla Miamissa. Hän keikisteli kameran edessä muun muassa valkomustissa bikineissä.

26-vuotias Georgia May Jagger poseerasi jo 18-vuotiaana yläosattomissa brittiläisen Hudson Jeans -vaatemerkin mainoksissa. Georgia May Ayeesha Jagger on Mick Jaggerin ja hänen entisen mallivaimonsa Jerry Hallin tytär. Hän on ehtinyt lyhyellä urallaan poseerata jo muiden muassa Vogue ja Vanity Fair -lehtien kansikuvissa sekä Versacen mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash