ALF-kasarisarjasta työstetään uutta versiota

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980- ja 90-lukujen suosikkisarjojen uusien versioiden kirjo kasvaa entisestään. Nyt karvaisen ALF-alienin seikkailuja ollaan tuomassa takaisin televisioruutuihin.

Vuosina 1986-1990 Yhdysvalloissa esitetty ALF kertoi avaruusolennosta, joka teki pakkolaskun Tannerien perheen pihalle. Kissojen syömisestä haaveilevasta sarkastisesta otuksesta tuli nopeasti osa perhettä, ja samalla rakastettu televisiohahmo.

Nyt TVLine uutisoi Warner Bros. -tuotantoyhtiön työstävän uutta versiota ALF-sarjasta. Suunnitelmat ovat vielä varhaisessa vaiheessa. Toistaiseksi ole tiedossa tuleeko sarja jatkamaan alkuperäisen ALFin tarinaa, vai onko kyseessä täysin uusi versio.

ALF lukeutuu 80-luvun ikimuistoisimpiin sitcom-sarjoihin. Hahmoon on viitattu vuosien aikana muun muassa Simpsonit, Rillit huurussa ja Mr. Robot -sarjoissa.