Näitä asioita miehet haluavat naisissa – 10 ominaisuutta listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naiset saattavat luulla, että miehille tärkeintä on kaunis ulkonäkö isoine rintoineen ja muhkeine takamuksineen. Useimmiten kaksilahkeiset kuitenkin haluavat kumppaniltaan muutakin kuin esittelykelpoisen habituksen.

Miehet käyvät yleisesti kuumina naisiin, jotka ovat itsevarmoja ja älykkäitä. Satunnaista seksiseuraa hakiessa ei ole välttämättä väliä neitokaisen älynlahjoilla, mutta tyttöystävän tulee yleensä olla normaalisti järkevä tai jopa fiksu.

Urokset harvemmin kiinnostuvat onnenonkijoista parisuhdemielessä. Lisäpisteitä saa, jos neitokainen osaa olla spontaani ja rento.

Kundit kiinnostuvat harvemmin tiukkapipoisista pingottajista, joten leikkimielisyys on aina plussaa parisuhdetta haikaleville hameväen edustajille. Miehet mieltyvät usein myös neitokaisiin, jotka ovat naisellisia ja sensuelleja.

Rehellinen, omillaan toimeen tuleva ja kumppaniaan kunnioittava nainen saa varmasti miehen kiinnostumaan.