Toimittaja paljasti: ”Näin pääsin kasvojen läskistä eroon”

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Popsugar-lehden toimittaja Gina Florio kertoo olleensa ylipainoisena epätoivoinen etenkin kasvoistaan, joihin oli kertynyt salakavalasti ylimääräistä leveyttä. Nainen muutti elämäntapansa terveellisemmäksi viidellä konstilla ja onnistui kaventamaan samalla kasvonpiirteitään.

Totuus on se, että ihminen ei pysty laihduttamaan vain tiettyjä kehon osia, vaan läski palaa tasaisesti koko kehosta rasvaprosentin pienentyessä.

Florio kertoo Popsugarille, että hän tuntee nykyisin olevansa terveempi ja itsevarmempi kuin koskaan aiemmin. Hän aloitti noudattaa terveellisempää ruokavaliota ilman prosessoituja ruokia. Samalla hän pienensi päivittäistä kalorimäärää.

Sen lisäksi nainen ryhtyi käymään säännöllisesti kuntosalilla ja lenkeillä. Esimerkiksi kolme kertaa viikossa tapahtunut juokseminen poltti tehokkaasti rasvaa.

Mikäli haluaa tuloksia, joutuu usein myös luopumaan jostain. Hän lopetti alkoholin käytön, mikä vaikutti välittömästi kasvojen ulkonäköön. Turvotusta oli vähemmän. Juhlimisen sijaan hän nauttii nyt säännöllisesti vähintään seitsemän tunnin yöunista.