Paranna parisuhdetta telttaretkellä – pane puhelin pois päältä ja lähde luonnon helmaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kesä on oivaa aikaa luonnossa liikkumiseen. Pariskuntien kannattaa hyödyntää lämmin syksy ja lähteä yhdessä telttaretkelle metsään. Samalla kumppanukset pääsevät nauttimaan toistensa seurasta ilman ulkoisia häiriötekijöitä.

Syksyllä telttaileminen on ilmainen ja viihdyttävä tapa nauttia vapaa-ajasta oman kumppanin kanssa. Rakastavaiset voivat katsella tähtiä ja valmistaa ruokaa taivaan alla retkikeittimessä.

Retkeily on laatuaikaa, jolloin voi halailla ja harrastaa seksiä oman rakkaan kanssa mielin määrin. Yhdessä oleminen vapauttaa mielihyvähormoneja, ja oma rakas tuntuu retken jälkeen entistäkin tärkeämmältä.

Puhelin kannattaa panna kiinni luontoreissun ajaksi. Kun pariskunnat keskustelevat aidosti kasvotusten, voivat he parantaa keskinäistä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Retkeily on rentouttavaa ja mieltä puhdistavaa liikuntaa. Samalla voi saavuttaa kiireettömän olotilan ja vahvistaa rakkautta kumppanin kainalossa nukkuen.